Përpunimi i hekurit të farkuar

Dyer të oborrit, rrethoja, gilendera për shkallë dhe terasa, gjitha këto të punuara me përpikmëri dhe vëmendje,
Keni zgjedhur ndonjë model nga galeria jonë ose keni vizatimin nga arkitekti/dizajneri juaj, atëherë është ekipi ynë ai që kujdeset për punët tjera, duke ju sygjeruar këshilla dhe ide në mënyrë që të arrijmë në atë që ju keni dëshiruar. 

Shitje e materialit

Metal Laçi ju ofron edhe shitjen e ornamenteve dhe produkteve nga hekuri i farkuar. Në të njejtën kohë, kompania jonë është edhe përfaqësues i kompanise Turke, "Fatih Ferforje" për Kosovë.
Kualiteti i padiskutueshëm dhe shërbimi ndaj klientëve e bën kompaninë Metal Laçi lider në rajon.